Denne sommerbingoen deler jeg ut til elevene mine siste skoledag. Her er det fullt av enkle lavterskel-musikkaktiviteter for store og små. Jeg ønsker med dette god ferie til alle som har fulgt meg så langt. Lektor Engås er tilbake med nye innlegg om musikk og pedagogikk 15. august. Jeg har mye spennende planlagt utover høsten – blant annet blir det lansering av min første Lektor Engås-app! God sommer!

Første musikktime etter sommeren blir det premie til alle elever som kan vise fram en bingo (fem på rad bortover, nedover eller på skrå) og bonuspremie til de som kan vise fram fullt skjema! Elevene setter ikke kryss, men de må skrive dato for når de fylte ruta. Jeg kjører ingen foreldresignatur eller lignende – dette får gå på samvittighet!

Her finner du nedlastingslink til bingoen i PDF-, Powerpoint- og Keynote-format. Gjør de endringer du vil slik at det passer til ditt bruk! Legg gjerne inn kommentar her eller på Facebook om hvilke aktiviteter du har lagt inn.


@lektorengas